Potetpureen har en liten tvist som gir den den spennede smak, og kremet kål er virkelig nydelig både til fisk og kjøtt.
Torskefilet:
Del fileten i like store biter, krydre med salt og pepper.
Stek et par minutter på hver side i smør.
Det er ferdig når fisken flaker seg lett når du pirker i den.
Kremet kål med pancetta.
Brun pancettaen og ha deretter oppi gulrot og persillerot.
Stek på middels varme til i ca 5 min.
Ha oppi smøret, og la det smelte.
Tilsett kålen, og la det surre til kålen mykner.
Hell deretter over fløten og la det putre til kålen er myk og fløten tykner og blir kremet.
Smak til med salt og pepper.
Potet- og torskepure:
Kok poteten mør.
Kok torskebiter, timian og hvitløk i matfløte, ta deretter ut timiankvistene.
Tøm vannet av poteten, legg oppi torskebitene, hvitløken og en klatt smør.
Spe med den kokte matfløten, og mos til pure.
Smak til med salt og pepper.
Server torsken på en seng av kremet kål og pancetta. Legg en klatt potetpure på toppen, og pynt med noen kvister timian.
Catering:
Ønsker du å bestille catering av oss? Vi tilbyr noe for alle anledninger, enten du skal ha bryllup, konfirmasjon, tapas eller andre spennende buffeter. Trykk på linken under og se våre menyer: https://kulinariskfanatisme.no/catering/