¿Hvorfor velge vår tapas?

Det er mange grunner til å velge tapas fra Kulinarisk Fanatisme når du skal bestille mat til ditt neste arrangement. Vi har lagt vår lidenskap og ekspertise i hver eneste rett for å gi deg en unik og autentisk tapas-opplevelse. Våre retter er tilberedt med ferske, kvalitetsrike ingredienser og hver meny er nøye sammensatt for å balansere og komplementere smakene.

Bestselgende Tapas Catering

Er du ute etter autentisk og nyskapende tapas i Trondheim? Vi hjelper deg oppdage kulinariske skatter fra Spania, Norge og Asia. Vi stopper ikke ved det tradisjonelle, men tar tapas til nye høyder med vår nyskapende meny basert på lokale råvarer og ekte håndverk.

Vår Tapas Meny

Kundeanmeldelser

Utmerket
Ifølge 29 vurderinger
Guillem Antúnez Saurat
Guillem Antúnez Saurat
16 Mai 2023
Very nice food! I will repeat
Vetle
Vetle
14 Mai 2023
Nydlig mat
David Thomas
David Thomas
10 Mai 2023
Mektig imponert!!! Utrolig profesjonell fra første kommunikasjon til levering! Mat levert til avtalt tid, godt innpakket og godt merket. Men viktigst av alt: Spennende og utrolig velsmakende mat hvor det var rikelig mengde av alle retter, god variasjon/sammensetning; alt pent presentert! Har prøvd andre cateringfirma m godt rykte før men har aldri blitt imponert- har godtatt at vi kanskje er litt vel kresen. Men kulinarisk fanetisme leverer på et helt annet nivå! Anbefales på det varmeste! Gleder oss til å bestille her igjen!!! Karen og David
Line Mostervik
Line Mostervik
9 Mai 2023
Nydelig mat i konfirmasjon, valgte barbecuemenyen. Anbefales! God service hele veien.
julia skarvøy
julia skarvøy
2 April 2023
Var i et bryllup i helgen, og jeg har sjeldent kjent så tydelige og gode smaker. Laksecevichen ga virkelig en skikkelig forsmak og resten skuffet ikke!
Kjell Holthe
Kjell Holthe
21 Januar 2023
Smakfull mat og god stemning.
Eli D Engdal
Eli D Engdal
12 Desember 2022
Nydelig mat, lekkert tillaget, veldig fornøyd🤗
Jorun Brevik
Jorun Brevik
23 August 2022
Vi var i bryllup i helga, det Kulinarisk Fanatisme sto for 3 retters til 80 gjester..... Det overgår det aller meste av tidligere gode opplevelser, fantastisk nydelig mat🙏
Mette Qvigstad
Mette Qvigstad
28 Mai 2022
God mat med spennende smaker, utmerket service👍

Tapas Til Alle Anledninger

Å servere tapas er en sikker vinner for å skape en avslappet og sosial atmosfære, noe som gjør det ideelt for enhver festlig anledning. Gjestene dine vil kunne smake et mangfold av retter og oppdage nye smaker, alt servert på en innbydende måte.

Bestill Dine Tapas i Trondheim

Nyt noen av de beste tapasene i Trondheim rett hjemme! Bestill fra vår nettbutikk, eller ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi hjelper deg med å gjøre ditt neste arrangement til en uforglemmelig opplevelse.

Lurer du fortsatt på noe? Les vår FAQ med ofte stilte spørsmål her.

Hva er egentlig tapas?

Her er en morsom video som viser hvordan man bestiller og spiser tapas som en ekte spanjol.