BESTSELGER!

Tapas

Utradisjonell og sprek tapas i Trondheim

Bestill direkte i nettbutikken – eller ta kontakt

Spennende tapas catering i Trondheim

Inspirert av den tradisjonelle tapasen, har vi hos Kulinarisk Fanatisme tatt et steg videre. Hvorfor stoppe ved det tradisjonelle?

Vår lekne tilnærming til catering av tapas tar deg med på en kulinarisk reise, der vi blander smaker fra Spania, Norge, og Asia for en unik opplevelse.

Vi tilbyr et utvalg av småretter fylt med varierte smaker. Menyene inneholder en kombinasjon av spekemat, ost og oliven fra Spania sammen med saftige lårklubber, spicy kjøttboller, scampi og mye annet godt.

Vår tapas er basert på en grunnmeny, og prisen varierer avhengig av antall retter per meny. Bestill idag og slapp av på kjøkkenet!

Opprinnelsen til Tapas

Tapas' opprinnelse er dypet forankret i Spanias historie, med en rekke legender og anekdoter som omhandler dens fødsel. Ordet 'tapa' stammer fra verbet 'taper', å dekke, og ble til når bartendere begynte å dekke kundenes drinker med brød, ost og skinke for å hindre støv og fluer i glassene. Kong Alfonso X Den Vise styrket denne tradisjonen ved å servere små menyer av fingermat sammen med vin, som en metode for å balansere alkoholeffekten.

Denne skikken, rotfestet i spansk kultur, har siden blitt et globalt fenomen, med tapas-stil restauranter som vokser i popularitet over hele verden. I Kulinarisk Fanatisme viderefører vi denne rike tradisjonen gjennom vår tapas-catering i Trondheim, hvor vi skaper minneverdige matopplevelser som kombinerer det beste av spanske og internasjonale smaker.

Hvorfor er Tapas perfekt til fest?

Tapas har blitt synonymt med glede, samvær og feiring. Denne spanske tradisjonen med småretter har en unik evne til å skape en avslappet og sosial atmosfære, noe som gjør den ideell for enhver festlig anledning. Med tapas kan gjestene dine prøve et mangfold av smaker og retter, som alle blir servert på en innbydende måte. Det gir rom for å prøve noe nytt, samtidig som det blir en samtalestarter blant gjestene. I tillegg, på grunn av den allsidige naturen til tapas, er det noe for enhver smak, noe som gjør det enkelt å tilfredsstille forskjellige matpreferanser.

Hos Kulinarisk Fanatisme tar vi tapas til nye høyder, og bruker lokale ingredienser for å skape spennende smaker. Vårt mål er å gjøre din fest til en minneverdig matopplevelse.