- 2 ss olivenolje
3 fedd hvitløk
1/2 løk
1Â boks hakkede tomater
1 ss hvitvinseddik
4 ss honning
1/2 finhakket rød chilli
Salt og pepper
Worchestershiresaus
Tilberedning
Stek finhakket løk i en panne til den blir blank og myk.
Tilsett deretter hvitløk og chilli.
Tilsett så en boks hakkede tomater, hvitvinseddik og honning.
La det småkoke i 5 minutter.
Kjør det til en glatt puré i en blender.
Forsiktig hvis det er varmt, for da kan dampen gjøre at lokket blÃ¥ser av, og pureen blir spredd over hele kjøkkenet…
Snakker av erfaring :))))
Kok opp igjen og smak til med salt, pepper og worchestershiresaus.
Her servert sammen med omelett med ricottaost, focacciabrød og en smak av provence.
Nyt Kulinarisk Fanatisme & Det gode liv!