Har du kylling og pasta på menyen bør du prøve denne! Selbu Blå har en mild, aromatisk smak og passer perfekt til dette formålet.
Ingredienser:
Surr finhakket sjalottløk i smør til den blir blank og myk.
Hell oppi en boks matfløte og kok opp under omrøring.
Demp varmen og ha oppi Selbu Blå i små biter, smak på sausen for å kjenne hvor mye ost du trenger (jeg brukte 1/2 pakke).
La det stå å småputre.
Når du har stekt kyllingen i pannen, så hell sjyen og utkok oppi sausen.
Kan smake til med pepper og salt ved behov, men mulig du ikke trenger det.
TIPS: Smelt en god klatt smør i en stekepanne, og stek kyllingfilet 2 min på hver side. Ta deretter kyllingen ut av panne, hell oppi ca 1/2 dl vann og kok ut de gode smakene. Bruk sjyen til å sette smak på sausen, da blir det helt nydelig! Deretter ettersteker du kyllingen til den er ferdig.
Nyt Kulinarisk Fanatisme & Det gode liv!