Sunn og sprek mat med med en smak av asia!
Ingredienser 3 personer:
Soyasaus:
Slik gjør du:
Start med å blande soyasausen med ingrediensene.
Smak til med lime og honning.
La den stå og godgjøre seg mens du gjør ferdig resten av maten.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Del mangoen med en mangodeler – hvis du ikke har – løp og kjøp 🙂
Skjær i terninger.
Kutt løken i tynne skiver, og bland sammen med mangoterninger og hakket koriander.
Ha over et par teskjeer med soyasausen.
Stek vårløken i smør.
På slutten strør du over finhakket hvitløk og ingefær.
Ikke stek hvitløk / ingefær for mye, da mister den smaken.
(Må innrømme at jeg syntes det smakte så godt at jeg spiste opp alle seks på egen hånd før den i det hele tatt kom i nærheten av hovedretten! Og kan dermed konkludere med at dette kan også brukes som en forrett…)
Kutt fiskefileten i passe store biter og stek i pannen med smør eller olje.
På slutten heller du over noen spiseskjeer av soyasausen, og lar det småputre litt.
Server med kokt jasminris, mango og koriandersalat, og bruk resten av soyasausen etter eget ønske.
Nyt Kulinarisk Fanatisme & Det gode liv!