Vi går inn i en av vårens flotte langhelger som avsluttes med feiring av 17. mai. Inspirert av lyse vårkvelder vil jeg friste med en knakende god pasta servert med røkelaks, egg og parmesansaus. Alternativt kan du bytte ut laksen med kyllingfilet.
Rask, enkel og deilig mat.
Ingredienser:
Skjær røket laks i tynne skiver. Kok opp fløten, og skvis oppi et par dråper sitronsaft, da tykner den mye raskere. La parmesanen smelte i fløten, og bland inn hvitløken. Smak til sausen med litt grønnsaksbuljong, sitronsaft, salt og pepper. Den skal være passe tykk, med en rik og mektig smak.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Når du serverer så legger du på en neve rucculasalat på bunnen, deretter ønsket mengde pasta. Hell så over parmesansaus, og dryss over tomater, røket laks og noen skiver hardkokt egg. Avslutt med noen flak parmesanost, og et lite dryss maldonsalt.
Catering:
Ønsker du å bestille catering av oss? Vi tilbyr noe for alle anledninger, enten du skal ha bryllup, konfirmasjon, tapas eller andre spennende buffeter. Trykk på linken under og se våre menyer. https://kulinariskfanatisme.no/catering/