Vil du imponere gjestene dine?

Da kan vi tilby catering med en spennende og moderne meny. Vi legger stor vekt på gode smaker, og lager maten fra bunnen av. Du kan velge mellom bugnende festbord og en gourmet selskapsmeny.

Vår visjon er å løfte den tradisjonelle cateringen inn i en mer moderne retning.

Lokale råvarer er populært, men det er også spennende retter fra Asia, Amerika og Spania. Vegetar blir stadig mer populært, og mye godt kan lages av grønnsaker! Vi har derfor laget moderne og spennende menyer, som kombinerer det beste fra lokale råvarer med retter fra både Norge og andre matkulturer.

Til møter og lunsj på jobben stiller vi med alt fra saftige surdeigsbaguetter til deilige småretter som steam buns og pastasalat. Vi kan også tilby rimelig og god mat fra Komzi Kantine som vi drifter på Lade.

Har dere lyst på det lille ekstra kan vi både skreddersy måltid, stille med privat kokk og arrangere mat- og smakskurs.

Nyskapende catering

Hos Kulinarisk Fanatisme, er vi alltid på utkikk etter nye og spennende smakskombinasjoner. Vi streber etter å gi en frisk vri på tradisjonell catering, tapas, koldtbord og mere med menyer som speiler både lokale og internasjonale mattradisjoner.

Godt håndverk

Vi tror på verdien av ekte håndverk og lokale råvarer. Våre erfarne kokker lager hver rett med omsorg, og vi bruker ferske ingredienser fra lokale leverandører så langt det lar seg gjøre. Dette bidrar til autentisitet og god kvalitet på maten vi serverer.

Lokale tradisjoner

Vi har dype røtter i Trondheim. Vi setter pris på vår lokale matkultur og er glade for å kunne samarbeide med lokale produsenter. Vår tilknytning til regionen er noe vi tar med oss i alt, og vi vil dele Trondheims matglade sjel gjennom vår catering.