Om oss - Kulinarisk Fanatisme
OM OSS

Catering for deg som er opptatt av smak


Vår visjon er å løfte den tradisjonelle cateringen inn i en mer moderne retning.

Lokale råvarer er populært, men det er også spennende retter fra Asia, Amerika og Spania. Vegetar blir stadig mer populært, og mye godt kan lages av grønnsaker!

Vi har derfor laget moderne og spennende menyer, som kombinerer det beste fra lokale råvarer med retter fra både Norge og andre matkulturer.

Så spenn på deg setebeltet og bli med på en kulinarisk reise i en verden er full av deilige smaker og spennende retter.

CATERING MED HJEMMEKOKK

Skal du ha konfirmasjon, bryllup eller selskap?

Da kan vi tilby catering med en spennende og moderne meny. Vi legger stor vekt på gode smaker, og lager maten fra bunnen av. Du kan velge mellom bugnende festbord og en gourmet selskapsmeny.

Til møter og lunsj på jobben stiller vi med alt fra saftige surdeigsbaguetter til deilige småretter som steam buns og pastasalat. Vi kan også tilby rimelig og god mat fra Komzi Kantine som vi drifter på Lade.

Har dere lyst på det lille ekstra kan vi både skreddersy måltid, stille med privat kokk og arrangere Mat- og Smakskurs.


CATERING —

Våre ansatte

Hege Karlstad

Gründer og daglig leder Hege Karlstad har vært deltager i TVN sitt program Mitt Kjøkken Ruler, og vunnet flere matkonkurranser; Bl.a. Norgesmester i Streetfood, Electrolux matkonkurranse og Årets Hjemmekokk.

Hege jobbet opprinnelig som salgssjef og anbudssjef i grossistbransjen, men interessen og lidenskapen for mat vokste seg fram gjennom mange i år. I 2016 valgte hun å slutte som salgssjef og fulgte drømmen om Kulinarisk Fanatisme.

Fredrik Skaugen

Fredrik er vår kokk og driftssjef. Han har en meget god utdanning med læretid fra Gamle Tårnhuset restaurant og Restaurant Hos Hai. Deretter hadde han to svært lærerike år hos Roar Hildonen på To Rom og Kjøkken.

Bjørgvin Johann Hreidarsson

Bjørgvin kommer fra Island, og har en meget solid og lang bakgrunn som kokk og kjøkkensjef på flere store hoteller og restauranter i Norge og på Island. Han har blant annet vært kjøkkensjef på Støtvig Hotell Larkollen, og Hotel Borealis på Island.

Agnieszka Sobiesk

Agnieszka har stor lidenskap for mat, og er vår flotte assistent og kokk.

Merkeb Ghe Tekle

Merkeb er meget interessert i mat, og er hos oss for å lære kokkeyrket.

Assistenter

Ettersom vi er preget av mye sesongarbeid, har vi flere flotte medarbeidere som jobber hos oss på tilkalling.

Blant disse har vi: Pernille Løkting, Lisbeth Arnstad og Sondre Stormo.

Mitt Kjøkken Ruler

Deltaker. TV Norge 2016.

NM i Streetfood

Vinner. Matprat.

Min Lokale Favoritt

Vinner. Electrolux.

Årets Hjemmekokk

1. og 2. plass. Hjemmekokkene.

Kulinarisk Fanatisme AS

Besøksadresse: Stiklestadveien 1B, 7041 Trondheim
Telefon: 92 02 43 40
E-post: post@kulinariskf.no

Org. nr: 918 640 428
Forretningsadresse: Victor Ronanders veg 5, 7088 HEIMDAL