Ofte stilte spørsmål (FAQ)

og annen nyttig informasjon

Hvordan velger jeg riktig catering?

Mange synes det er vanskelig å finne nyskapende og god mat som gir et vellykket arrangement

Vi har laget moderne og spennende menyer, som kombinerer det beste fra lokale råvarer med retter fra både Norge og andre matkulturer.

Hvis du er opptatt av smak og kvalitet kan du være trygg på at dette blir en suksess!

Hvordan bestiller jeg?

Enkelt! Bestill på nettbutikken – send oss en mail – eller ring!

Er det nok mat?

Vær trygg på at det er mer enn nok.

En vanlig middag består av ca 500 gram mat, våre menyer har minimum 800 gram mat pr person.

Merking av mat og allergener:

Maten som blir levert er godt merket med hva rettene heter og allergener. I tillegg sender vi med merkelapper som du selv kan sette ut på buffeten. På denne måten kan de med allergier lett vite hva de kan spise og ikke.

Vi er godt vant med allergier, gi oss beskjed i bestillingen og vi tilpasser menyen etter behov.

Hente selv – eller få maten levert?

Dere kan hente maten selv, eller om ønskelig leverer vi på døren. Sistnevnte medfører et frakttillegg i prisen:

Uke / helg
Trondheim300 kr / 390 kr
Stjørdal, Klæbu, Børsa og Skaun390 kr / 490 kr

Når kommer maten?

Vi anbefaler levering av maten ca halvtime før gjestene kommer, da slipper du å stresse med både mat og gjester samtidig.

Vi ankommer normalt med maten 0-30 minutter før ønsket leveringstid. Dette fordi vi noen ganger kjører ut i god tid pga trafikk etc, eller vi har flere leveringer samtidig og trenger litt slingringsmonn.

Men ettersom maten holder seg godt i transportkassene, går dette veldig fint.

Hva gjør jeg når maten kommer?

Maten leveres i isoporkasser som holder varm/ kald temperatur i opptil 2 timer.

Maten leveres i engangs emballasje, ferdig pyntet og serveringsklar. Det er ikke med serveringsbestikk, så det må dere ordne med selv.

Sett kaldmaten på bordet ca 30 minutter før dere skal spise, slik at den får romtemperatur og optimal smak. Varmmaten setter dere fram rett før dere skal spise.

Hva gjør jeg med emballasjen?

Engangsemballasje: Isoporkasser og grønne plastkasser returneres til oss. Se egen info

Betaling

Vi sender faktura på angitt mailadresse, eventuelt post.

Betingelser og oppgjør

  • Faktura tilsendes på mail, større oppdrag faktureres etter avtale på forhånd.
  • Ved avbestilling mindre enn fire dager før avtalt dato faktureres 50% av total ordre.
  • Antall porsjoner bestilt vil kunne endres oppover etter avtale, men ikke nedover mindre enn fire dager før avtalt dato. Etter dette blir alle porsjoner opprinnelig bestilt fakturert.

Lurer du på noe mer?

Ingen spørsmål er for dumme – ta kontakt med oss så hjelper vi deg!