Matblogg og Oppskrifter | Kulinarisk Fanatisme Catering

Matblogg og Oppskrifter

3. januar 2022

Superenkel Soppstuing

Superenkel og godt soppstuing som alle liker!
12. april 2020

Gulrotsuppe

Man skulle tro at gulerotsuppe ikke er noe spesielt, men den er faktisk helt utrolig god! Du kan velge å […]
2. april 2020

Lammecarré med urtecrust, rosmarinpoteter, bakte rødbeter, aspargesbønner og rødvinssaus

Normal beregning av mengde pr person: Lammecarre: 3 skiver pr person, eller ca 250 – 300 gram for kjøtt inkludert […]
1. april 2020

Aioli

Å lage aioli selv er slett ikke så vanskelig, og smaker svært mye bedre en den du kjøper i butikken. […]
21. mars 2020

Supersunn juice

Etter å ha testet både smoothie og hjemmelaget juice kom jeg på en meget enkel og god løsning. Det forutsetter […]
21. mars 2020

Superfrokost!

Dette må være den ultimate starten på en flott dag, sunn og knallgod frokost eller lunsj! Du kan selv velge […]
21. mars 2020

Svinemedaljong med Cognacsaus, hjertesalat, bakte grønnsaker og småpoteter

Svinemedaljong Beregn mellom 150-200 gram pr person. Her har jeg brukt ytrefilet av svin, men du kan også bruke indre. […]
3. mars 2020

Lammeskank med selleri- og potetpuré, kantareller, råstekte grønnsaker og rødvinssaus

Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk. Men dette var virkelig noe av det aller […]
1. mars 2020

Påskemiddagen – Lammelår med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotpure og rømmesaus

Da er det atter en gang snart påskeaften, og mange belager seg på lammelår. Her har jeg brukt lammelår av […]
13. juni 2019

Hvordan tilberede fersk sjøkreps?

Fersk sjøkreps er en av våre absolutte største delikatesser! Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man […]
13. juni 2019

Pannestekt kamskjell med kremet saus og asparges

Ingenting er som ferske kamskjell! Denne fantastiske delikatessen kan tilberedes på mange måter, og den kan spises både rå og […]
13. juni 2019

Kamskjell ceviche med gjøksyre

Ceviche er rå fisk eller lignende som marineres i lime, og på den måten oppnår en form for kjemisk koking. […]
24. mai 2019

Hvordan tilberede hvit asparges

Hvit asparges er en delikatesse man normalt kun får tak i på våren. Den er hvit fordi den vokser under […]
22. mai 2019

Redd for at det blir for lite mat?

Du inviterer gjester hjem på middag og ønsker å imponere med dine kokkekunster. Men hvor mye mat trenger du?? Hvor […]
20. mai 2019

Hvordan imponere venner med mat?

Vi tilbyr vårt nye konsept: Sharing Helgekoz helt ned til 6 personer! Hvorfor bare bestille catering når det er store […]
20. mai 2019

Koldtbord – Versjon 2.0

Vi har stor tro på at Trønderen er på vei til å bli en moderne globetrotter som er klar for […]