START
CATERING
Trøndersk Festbord
Tapas
Fingermat
Koldtbord
Påsmurt og Wraps
Desserter
Selskapsmeny
BBQ
Drikke
Se alle ≫
ANLEDNING
Bryllup
Dåp
Firmafest
Minnesamvær
Konfirmasjon
Bursdag
OM OSS
OFTE STILTE SPØRSMÅL
MATBLOGG
Asiatisk
Bakverk
Dessert
Fisk
Forrett
Fugl
Grillmat
Hvordan
Lam
Mitt kjøkken ruler
Oppskrifter
Pasta
Potet
Salat
Saus
Skalldyr
Snadder
Storfe
Suppe
Svin
Tilbehør
Vilt
KONTAKT
0
kr 0
✕
Matblogg og Oppskrifter
Hjem
Matblogg og Oppskrifter
3. januar 2022
Superenkel Soppstuing
Superenkel og godt soppstuing som alle liker!
12. april 2020
Gulrotsuppe
Man skulle tro at gulerotsuppe ikke er noe spesielt, men den er faktisk helt utrolig god! Du kan velge å
[…]
2. april 2020
Lammecarré med urtecrust, rosmarinpoteter, bakte rødbeter, aspargesbønner og rødvinssaus
Normal beregning av mengde pr person: Lammecarre: 3 skiver pr person, eller ca 250 – 300 gram for kjøtt inkludert
[…]
1. april 2020
Aioli
Å lage aioli selv er slett ikke så vanskelig, og smaker svært mye bedre en den du kjøper i butikken.
[…]
21. mars 2020
Supersunn juice
Etter å ha testet både smoothie og hjemmelaget juice kom jeg på en meget enkel og god løsning. Det forutsetter
[…]
21. mars 2020
Superfrokost!
Dette må være den ultimate starten på en flott dag, sunn og knallgod frokost eller lunsj! Du kan selv velge
[…]
21. mars 2020
Svinemedaljong med Cognacsaus, hjertesalat, bakte grønnsaker og småpoteter
Svinemedaljong Beregn mellom 150-200 gram pr person. Her har jeg brukt ytrefilet av svin, men du kan også bruke indre.
[…]
3. mars 2020
Lammeskank med selleri- og potetpuré, kantareller, råstekte grønnsaker og rødvinssaus
Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk. Men dette var virkelig noe av det aller
[…]
1. mars 2020
Påskemiddagen – Lammelår med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotpure og rømmesaus
Da er det atter en gang snart påskeaften, og mange belager seg på lammelår. Her har jeg brukt lammelår av
[…]
13. juni 2019
Hvordan tilberede fersk sjøkreps?
Fersk sjøkreps er en av våre absolutte største delikatesser! Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man
[…]
13. juni 2019
Pannestekt kamskjell med kremet saus og asparges
Ingenting er som ferske kamskjell! Denne fantastiske delikatessen kan tilberedes på mange måter, og den kan spises både rå og
[…]
13. juni 2019
Kamskjell ceviche med gjøksyre
Ceviche er rå fisk eller lignende som marineres i lime, og på den måten oppnår en form for kjemisk koking.
[…]
24. mai 2019
Hvordan tilberede hvit asparges
Hvit asparges er en delikatesse man normalt kun får tak i på våren. Den er hvit fordi den vokser under
[…]
22. mai 2019
Redd for at det blir for lite mat?
Du inviterer gjester hjem på middag og ønsker å imponere med dine kokkekunster. Men hvor mye mat trenger du?? Hvor
[…]
20. mai 2019
Hvordan imponere venner med mat?
Vi tilbyr vårt nye konsept: Sharing Helgekoz helt ned til 6 personer! Hvorfor bare bestille catering når det er store
[…]
20. mai 2019
Koldtbord – Versjon 2.0
Vi har stor tro på at Trønderen er på vei til å bli en moderne globetrotter som er klar for
[…]
Se mere
0
kr 0