Matblogg og Oppskrifter | Kulinarisk Fanatisme

Matblogg og Oppskrifter

12. april 2020

Gulrotsuppe

Man skulle tro at gulerotsuppe ikke er noe spesielt, men den er faktisk helt utrolig god! Du kan velge å […]
2. april 2020

Lammecarré med urtecrust, rosmarinpoteter, bakte rødbeter, aspargesbønner og rødvinssaus

Normal beregning av mengde pr person: Lammecarre: 3 skiver pr person, eller ca 250 – 300 gram for kjøtt inkludert […]
1. april 2020

Aioli

Å lage aioli selv er slett ikke så vanskelig, og smaker svært mye bedre en den du kjøper i butikken. […]
21. mars 2020

Supersunn juice

Etter å ha testet både smoothie og hjemmelaget juice kom jeg på en meget enkel og god løsning. Det forutsetter […]
21. mars 2020

Superfrokost!

Dette må være den ultimate starten på en flott dag, sunn og knallgod frokost eller lunsj! Du kan selv velge […]
21. mars 2020

Svinemedaljong med Cognacsaus, hjertesalat, bakte grønnsaker og småpoteter

Svinemedaljong Beregn mellom 150-200 gram pr person. Her har jeg brukt ytrefilet av svin, men du kan også bruke indre. […]
3. mars 2020

Lammeskank med selleri- og potetpuré, kantareller, råstekte grønnsaker og rødvinssaus

Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk. Men dette var virkelig noe av det aller […]
1. mars 2020

Påskemiddagen – Lammelår med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotpure og rømmesaus

Da er det atter en gang snart påskeaften, og mange belager seg på lammelår. Her har jeg brukt lammelår av […]
13. juni 2019

Hvordan tilberede fersk sjøkreps?

Fersk sjøkreps er en av våre absolutte største delikatesser! Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man […]
13. juni 2019

Pannestekt kamskjell med kremet saus og asparges

Ingenting er som ferske kamskjell! Denne fantastiske delikatessen kan tilberedes på mange måter, og den kan spises både rå og […]
13. juni 2019

Kamskjell ceviche med gjøksyre

Ceviche er rå fisk eller lignende som marineres i lime, og på den måten oppnår en form for kjemisk koking. […]
24. mai 2019

Hvordan tilberede hvit asparges

Hvit asparges er en delikatesse man normalt kun får tak i på våren. Den er hvit fordi den vokser under […]
22. mai 2019

Redd for at det blir for lite mat?

Du inviterer gjester hjem på middag og ønsker å imponere med dine kokkekunster. Men hvor mye mat trenger du?? Hvor […]
20. mai 2019

Hvordan imponere venner med mat?

Vi tilbyr vårt nye konsept: Sharing Helgekoz helt ned til 6 personer! Hvorfor bare bestille catering når det er store […]
20. mai 2019

Koldtbord – Versjon 2.0

Vi har stor tro på at Trønderen er på vei til å bli en moderne globetrotter som er klar for […]
18. mai 2019

Blomkålsuppe med laksefilet

Blomkålsuppe er en nydelig suppe som passer godt både som forrett og hovedrett. Du kan servere den naturell, men den […]