
Lyst på hjemmelaget karamellsaus? Det er ikke så vanskelig, og smaker bare helt nydelig!
Ingredienser:
- Sukker.
- Fløte.
- Smør.
- Vaniljestang.
Dekk pannen med et lite lag sukker, sett den på middels høy varme.
La det smelte uten at du rører i den.
Hell deretter oppi en halv boks fløte, vær obs på at det vil reagere kraftig, og kan lett koke over. Hell derfor veldig forsiktig litt om gangen.
Nå kan du begynne å røre.
Når sukker og fløte har blandet seg, kan du justere tykkelsen med å eventuelt ha i mer fløte.
Til slutt rører du inn 2 ss smør og frøene fra en vaniljestang.
Du kan også røre inn 1 ss cognac, hvis du liker det.




Catering:
Ønsker du å bestille catering av oss? Vi tilbyr noe for alle anledninger, enten du skal ha bryllup, konfirmasjon, tapas eller andre spennende buffeter. Trykk på linken under og se våre menyer: https://kulinariskfanatisme.no/catering/
