Vinneroppskriften: Kulinarisk Fanatisme’s Streetfood-fest!
Colamarinert spareribs med potetsalat, maiskrem, peanøttsaus, barbequesaus og mangosalat.
Du finner oppskriften her:
Matprat hadde en konkurranse hvor man kunne sende inn sin beste «Streetfood-oppskrift» på deres hjemmeside. Jeg sendte inn, og hadde nesten glemt hele greia da de ringte meg og sa at jeg var en av to vinnere, som skulle til finale i Oslo!
Det var lov å være to stk, så da tok jeg med min venninne Renate Syltern som selskap og min høyre hånd. Definisjon på Streetfood er tøff, enkel og smaksrik mat du kan nyte på gata. Ta i hånden, eller som her i en boks. Maten skal hovedsakelig være laget på en grill. Vi fikk også billetter til Øya-festivalen fredag, samt opphold på PS:Hotell som lå rett ved Mathallen. Perfekt plassering spør du meg 🙂 Selve konkurransen skulle foregå på Sukkerbiten, sammen med Grill-NM.
Klar for konkurranse!
And off we go – 45 minutter til maten skal leveres til dommer!
Totalt seks stk til finalen:
Har hørt at man skal lide for skjønnheten, og lide det gjorde vi virkelig i våre snertne sko! Men stilig da 🙂
Intervju om alle mathemmeligheter.
Mitt øyeblikk som kjendis!
Fanklubben fulgte spent med!
Dommeren tester en konkurrents deilige mat.
Min hardeste konkurrent hadde laget dette fantastiske smørbrødet! Nydelig!
Fjorårets vinner hadde laget en kjempegod torskefilet.
Kulinarisk Fanatisme’s Streetfood-fest!
To av dommerne skal visstnok ha uttalt at dette var de beste spareribsene de hadde smakt! Og mangosalaten var visst prikken over i’en som gjorde at jeg halte i land seieren.
Dommerene inspiserte nøye, før de med alvorlig mine prøvesmakte, og deretter brøt ut i et stort smil 🙂
Seiersgliset!
Moment of fame!
Veldig morro!!!