Er sopp ikke din favoritt? La oss endre på det! Jeg har klart å overbevise selv de mest sta sopp-motstanderne, inkludert meg selv, til å forelske seg i hvitløksstekt champignon! Champignon, eller sjampinjong som vi ofte sier i Norge, kan være utrolig saftige og smakfulle når de blir tilberedt riktig.
Men mange gjør feil, som å tilsette smør eller olje for tidlig, eller å skylle dem i for mye vann. Les videre for å finne ut hvordan du gjør.
Du trenger bare noen få ingredienser til denne oppskriften og du kan variere mengde etter smak. Ikke vær redd for å prøve deg frem med andre krydder og smakstilsetninger – det er en del av matlagingens gleder!
Tagg @kulinariskfanatisme på Instagram og bruk hashtaggen #kulinariskfanatisme
Hvis du er en av dem som synes konsistensen på sopp kan være litt utfordrende, kan et tips være å steke soppen godt slik at den blir mest mulig sprø. Dette lar deg nyte den rike smaken, uten at teksturen minner om en svamp.
Når du først har oppdaget hvor deilig godt stekt sopp kan være, vil du kanskje også finne ut at sopp er vel så smakfullt i større biter. Jeg snakker av egen erfaring!