Lett og lage, og smaker hundre ganger bedre enn ferdigsalaten du får kjøpt på butikken!
Ingredienser:
Slik gjør du:
Hvis du bruker amandinepotet kan du velge å beholde skallet på, eller skrelle om du vil. Kutt poteten i passe store biter, og kok i lettsaltet vann til de er møre.
Hell deretter av vannet, og har du dårlig tid kan du avkjøle raskt i litt kaldt vann så de blir lunkne i stedet for kokvarme.
Bland sammen creme fraiche, majones, hvitløk og sennep. Ha rødløk og mais sammen med potetene, og vend inn dressingen. Smak til med salt og pepper. Noen korn sukker og litt saft fra en limebåt hever smaken et ekstra hakk. Server lun.
Tips: Ønsker du å bruke noe annet enn rødløk og mais, er det bare å slippe fantasien løs. Både purreløk, gressløk, tomater og vårløk kan godt brukes.
Nyt Kulinarisk Fanatisme & Det gode liv!