Pannekaker spises tradisjonelt med sukker, syltetøy og bacon. Men visste du at pannekaker har omtrent ubegrensede muligheter til tilbehør?
Her har jeg brukt bacon, tomater, rødløk, vårløk, salat, creme fraiche og blåmuggost. Det var rett og slett fantastisk godt!
Mange kjøper ferdig pannekakerøre og blander ut, men det tar faktisk akkurat like lang tid å lage røre på egen hånd.
Pannekaker:
Ha alt i en bolle og visp til jevn og klumpefri røre. Anbefaler å bruke stavmikser, den er utrolig effektiv! La røren hvile/svelle i 30 minutter før du begynner å steke. Det er viktig at røren får svelle, hvis ikke vil pannekakene lett gå i stykker hvis du steker de for tidlig.
Stek tynne pannekaker i en stekepanne med litt smør på middels varme.
Forslag tilbehør:
Legg den nystekte pannekaken på en varm tallerken, og sveip over med akasiehonning. Legg på ønsket tilbehør etter smak og behag.
Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv!