
Denne fant jeg på en blogg, og ENDELIG en barbeque-oppskrift som smaker barbequesaus!!! ANBEFALES!!
Ingredienser:
- 2 ss matolje. (Enda bedre med baconfett).
- 1 middels stor løk. Hakket.
- 2 hvitløkfedd, finhakket.
- 4 boksen á 400 gram hermetiske tomater.
- 2 dl eplesidereddik
- 5 dl eplejuice
- 1 dl brunt sukker
- 2 ss sennep
- 1 ss Worcestershiresaus
- 1 ss Rub-a-dub
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts sort pepper
- 1/2 ts kajennepepper
Slik gjør du:
Surr løk og hvitløk blank i olje, og ha oppi resten av ingrediensene. Kok opp, og la de koke inn til en passe tykk saus. Ca 30-40 minutter. Kjør glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Jeg jukset litt, og hadde oppi ca 2 ss «Sweet Baby Ray’s Hickory-barbequesaus», for å få et snev av røyksmaken som er litt vanskelig å få til. Tror det gjorde susen, for godt ble det virkelig!
Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv!