Catering


Våre cateringmenyer

 

Her finner du våre cateringmenyer som gir deg varierte matopplevelser av høy kvalitet. Vi leverer maten hjem til deg eller til ditt firma slik at du kan konsentrere deg på selskapet uten å bruke tid på kjøkkenet.

 

Vi hjelper deg ved alle anledninger; bryllup, konfirmasjon, overtidsmat, møtemat eller en hyggelig fest med venner i hjemmet. Vi er kjent for våre flotte buffeter, tapas og enklere retter med spennende smaker.

 

Se våre menyer eller kontakt oss for en prat om hvordan vi kan gjøre festen din til en flott opplevelse og suksess.
Referanser • Vi leide inn Hege som kokk for et julebord på jobb. Her serverte hun en 3-retters til 24 personer. Menyen bestod av ibericoskinkke som forrett, til hovedrett var det nydelig reinsdyr med ovnsbakte rotgrønnsaker og solbærsaus. Til dessert serverte hun sjokolademousse med bringebærsorbet. Maten var nydelig fra start til slutt, og porsjonene var perfekte. Hun leverte etter forventingene, og vi kommer helt klart til å bruke henne som hjemmekokk ved en senere anledning. Anbefaler virkelig Hege som hjemmekokk.
 • I forbindelse med et høstarrangement bestilte vi catering fra Kulinarisk Fanatisme. Hege var veldig behjelpelig med å tilby en meny basert på hennes vinnermeny fra NM i Street Food. Maten var helt annerledes enn vanlig cateringmat, og passet imaget til vårt firma utmerket. Dette ble godt likt blant våre ansatte. Vi kan sterkt anbefale Kulinarisk Fanatisme.
  Øyvind A. Sandberg
  -
  Atmel Norway AS
 • Vi har flere ganger bestilt Kulinariske Luxusbaguetter, og er svært fornøyd. Disse er i en klasse for seg selv!
  Bjørn Wiik
  Regionsdirektør
  -
  Adecco
 • Vi bestilte tapas som lett bespisning til et kundearrangement, og ble meget godt fornøyd! Maten smakte meget godt, og var delikat presentert. Vi vil absolutt anbefale Kulinarisk Fanatisme videre!
  Tove Grindskar
  Daglig leder
  -
  Ulvan Interiør AS