Er du glad i sopp er dette tingen! Stilig og godt! Du kan variere innhold og prøve deg fram med litt forskjellig.
Bakt portebellosopp med hvitløk:
Start med å lage hvitløkssmør av meierismør og presset hvitløk. Krydre med litt salt og pepper.
Kutt ned stilken på soppen så den går jevnt med sopphatten.
Smelt litt smør i en stekepanne, og stek soppen på medium varme med stilken ned. Stek i 5 minutter og pass på at du ikke brenner den.
Snu soppen og legg i en klatt hvitløkssmør i hver sopp. Nå kan du velge om du vil gjøre ferdig i stekepannen, eller flytte dem over i en stekeovn. Gjør du det i pannen, så demp varmen, og lett på lokk. La den bake på lav varme i 15 minutter.
Alternativt kan du sette de i en ildfast form, og bake dem i en stekeovn på 150 grader i 15-30 minutter. Dekk formen med aluminiumsfolie når du steker.
Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv!