
Bak denne osten i ovnen med honning og du får en perfekt dessert!
Ingredienser:
- Chevré.
- Flytende god honning
- Provencekrydder.
Skær osten i passe store biter, og legg på en bakeplate.
(PS: Kjøpte norsk utgave av denne osten, og den smeltet bare til en liten suppeaktig konsistens. Det er viktig at osten er litt fast å skjære i, ikke myk sånn at den faller fra hverandre.)
Forvarm ovn til 175 grader, og sett osten høyt oppe. La den stå i ca 4 min, eller til den begynner å boble litt. Ta den ut, og dryss over provencekrydder og en god dæsj honning.
Sett inn i ovnen igjen, denne gangen langt nede, og bak i ca 2 min til.
Ta osten ut av ovnen, og server med en gang.
Catering:
Ønsker du å bestille catering av oss? Vi tilbyr noe for alle anledninger, enten du skal ha bryllup, konfirmasjon, tapas eller andre spennende buffeter. Trykk på linken under og se våre menyer: https://kulinariskfanatisme.no/catering/
